fbpx

Save the date(s)!

Tiden går fort, snart är det dags att arrangera utställning igen! Det är höjdpunkten på året då vi tillsammans under en rolig helg bjuder in utställare, publik och försäljare för att tillsammans med oss fira in sommaren i Forshaga. Visst vill du vara med och göra det till vår bästa utställning någonsin? Det finns uppgifter för alla, erfaren som nybörjare, gammal som ung, stark som svag!

För att styra upp det hela och se till att allt blir gjort och alla får något att göra har vi utställningsmöten. Vi träffas på Anne-Marie och Leifs altan på Mörnersbergsvägen 21 i Edsvalla där Leif som traditionen bjuder grillar korv åt oss. Du behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att ramla in på så många möten som du har möjlighet till!

Vi träffas
2019-05-09
2019-05-23
2019-06-13
klockan 18:30.

Välkommen!

Share