fbpx

KLISA – KLubbar I SAmarbete

I augusti hade vi en medlemsträff tillsammans med några andra klubbar. De som deltog var mycket nöjda och en ny träff planeras under året. Mer information kommer senare, men konceptet kommer att vara liknande. Vi träffas under en helg i Medåkers Bygdegård och får ta del av föreläsningar och god mat med mera.
Det som är nytt för i år är att vi kan välkomna ytterligare en klubb i samarbetet så vårt gäng består nu av MSK, VRK, NERK, VÄK, DÄK och GEK. Det som är huvudeventet under året är naturligtvis medlemsträffen men även lite annat smått och gott.
Det som vi kan avslöja redan nu och som börjar direkt i januari avser utställningar. Vi kommer att ha en tävling – nämligen årets KLISA-klubb och årets KLISA-katt. De resultat som räknas med är de som man har fått på utställningar arrangerade av oss i samarbetet. Första utställningen att samla poäng på är alltså NERKs Örebroutställning nu i januari.
Det är som två olika tävlingar – en individuellt för din katt och en där vi i VÄK tillsammans samlar poäng för att tävla som klubb. Alla som deltar samlar poäng så bara att du ställer ut ger VÄK klubbpoäng – det viktiga är att delta! Det är inte några resultat som du behöver redovisa utan det sköter KLISA. Under året kommer det att presenteras delresultat.
Aktuella utställningar (med reservation för ändringar) är:
• NERK 20/1
• NERK 21/1
• DÄK 14/4
• DÄK 15/4
• GEK 12/5
• GEK 13/5
• VÄK 30/6
• VÄK 1/7
• MSK 1 – 2/9
• DÄK 29-30/9

Årets Klubbkatt i VÄK kommer att koras som vanligt och där räknas ju andra utställningar med. Det sker separat från KLISA.

Boka helgen 9-10 juni redan nu, mer info finns i den bifogade filen.

Klisa 2018

Share